Selskaps menyMeny 1
Kongekrabbe fra Varanger, stekt i ingefær, lime og sitrongress. Pimentopuré Tournedous av hjort indrefilet med pastinakkpure, ristet skogsopp med spinat. Skogsbærsjy. Urtebakte amandinepoteter. Pasjonsfruktmousse med melon/mynte salsa. Pris Kr. 549,- pr. pers Meny 2 Lime- og chilimarinerte scampi med ananassalsa og mangoaioli Baconsurret bryst av Stangekylling med balsamicobakte rødbeter, gulrotpurè og aspargessauté. Potetgrateng med brie, gorgonzola og mozzarella. Kremet estragonsjy. Sjokoladedrøm med bringebærcoulis. Pris Kr. 449,- pr. pers Meny 3 Pochert hellebarn med petit pois purè og sauce vierge. Helstekt indrefilet av Angusokse. Sjalottløkmarmelade, langtidsbakte cherrytomater og sellerikrem. Okseglace tilsmakt med sitron. Hvitløkstekte rattepoteter Bringebærmousse med hasselnøttkrokan Pris Kr. 499,- pr. pers. Meny 4 Serranoskinke med valnøttmarinerte haricot vertes og vinterens friske salat. Rosastekt andebryst med hjemmelaget rødkål, persillekrem og ristet østersopp. Portvinsglace. Pommes anna. Sitronterte med italiensk marengs og friske bær. Pris Kr. 499,- pr. pers. |
|