KAFE VIGELAND Oslo
Sosial Nettverk
  • Home
  • Meny
  • Catering
  • Om Oss
  • Kontakt oss

Selskaps meny

Meny 1

Kongekrabbe fra Varanger, stekt i ingefær, lime og sitrongress. Pimentopuré

Tournedous av hjort indrefilet med pastinakkpure, ristet skogsopp med spinat.
Skogsbærsjy. Urtebakte amandinepoteter.

Pasjonsfruktmousse med melon/mynte salsa.

Pris Kr. 549,- pr. pers


Meny 2

Lime- og chilimarinerte scampi med ananassalsa og mangoaioli

Baconsurret bryst av Stangekylling med balsamicobakte rødbeter,
gulrotpurè og aspargessauté.
Potetgrateng med brie, gorgonzola og mozzarella. Kremet estragonsjy.

Sjokoladedrøm med bringebærcoulis.

Pris Kr. 449,- pr. pers

Meny 3

Pochert hellebarn med petit pois purè og sauce vierge.

Helstekt indrefilet av Angusokse. Sjalottløkmarmelade, langtidsbakte
cherrytomater og sellerikrem.
Okseglace tilsmakt med sitron. Hvitløkstekte rattepoteter

Bringebærmousse med hasselnøttkrokan

Pris Kr. 499,- pr. pers.

Meny 4

Serranoskinke med valnøttmarinerte haricot vertes og vinterens friske salat.

Rosastekt andebryst med hjemmelaget rødkål, persillekrem og ristet østersopp.
Portvinsglace. Pommes anna.

Sitronterte med italiensk marengs og friske bær.

Pris Kr. 499,- pr. pers.

Powered by Create your own unique website with customizable templates.